This is our 2018 townhouse project at the heart o Park Slope. The primary design task was to upgrade the entire house which was divided in layout and had not been renovated for 30 years along with establishing a legal one family occupancy.
The garden floor was opened up with an expansive play room with closets, a bedroom at the garden side, with a complete new bathroom. The parlor floor was added powder room and a state of the art new kitchen, marble island and a metal deck connecting to the garden was furbished.
Finally the top floor was transformed into bedroom quarters with high ceilings where natural light floods through elegant skylights.
Credits: 
Selim Vural, design principal
Rima Askin, project designer
Photos:
All photos have been taken by Kate Glicksberg with written consent from the owner.