After Grand Central Manhattan, our new project is a stunning new Tobys in LIC, in the midst of high residential towers.
The space is a 4 story high brick and wood joist building with floor slabs stripped off, leaving the interior as a hollowed out shell. It truly is a unique space resultant of landlords selling floor area to each other.
Our design objective was to preserve the exposed high ceilings and the raw spirit of the space, creating an elegant interior crowned by an artful espresso counter.
Ice-cream like marble counter tops, slatted solid walnut front wall, and cement tiles were the protagonists of our story.
Words are insufficient, one has to visit to experience the spectacle this space has to offer.
Design principal Selim Vural, intern Anastasia Shesterikova
Photos by Kate Glicksberg
Builders: David Chu, Omar Muniz, Pro Design 
Marketing: Joseph Salas
Thank you Toby's Team.
Tobys Estate LIC interior design